"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Δωρεά ιατροτεχνικού υλικού 900.000 δολαρίων για τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

nosokomeio

Μια δωρεά ιατροτεχνικού εξοπλισμού στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, ύψους 900.000 δολαρίων ανακοινώθηκε σήμερα στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που δόθηκε από τους:  Μιχάλη Βενιζέλο – αναπληρωτή διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Καραμπάτσα – διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Πανεπιστημιακού και Γενικού Λάρισας και την Δέσποινα Κατσιβελάκη – Συντονίστρια του Προγράμματος από τον IOCC.

Δωρεά ιατροτεχνικού υλικού 900.000 δολαρίων για τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Η δωρεά έγινε από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC.  Ουσιαστικά πρόκειται για φιλανθρωπική οργάνωση των Ορθοδόξων της Αμερικής, η οποία στηρίζει την ελληνική κοινωνία και τις ιατρικές υπηρεσίες στην περίοδο της κρίσης.

Ο αναπληρωτής διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βενιζέλος Μιχάλης τόνισε  « Η ηλιαχτίδα ήρθε από την ΙΟCC και μας βοήθησε να παραλάβουμε ένα κοντέινερ με 26 παλέτες ιατρικό υλικό. Η εταιρεία έχει αποστείλει μέχρι σήμερα 22 κοντέινερ και σήμερα είναι το πρώτο που παραλαμβάνουμε στην περιοχή μας.

Απ’ την πλευρά της η κ. Κατσιβελάκη επισήμανε πως « Για πρώτη φορά φέρνουμε ιατρικό υλικό . Συγκεκριμένα φέρνουμε ένα κοντέινερ ώστε θα καλυφθούν ανάγκες νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων στην 5η ΥΠΕ» . Επίσης προσέθεσε πως «αυτή η δωρεά έρχεται από την Αμερική και τον IOCC, τον φιλανθρωπικό οργανισμό των Ορθοδόξων της Αμερικής σε συνεργασία με την “Αποστολή”».

Ο κ. Καραμπάτσας από την μεριά του τόνισε «Πιστεύω πως είναι κάτι πολύ χρήσιμο σε πολύ κρίσιμη περίοδο, ενώ πρόσθεσε πως « Οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου είχαν φροντίσει από πριν και όλα αυτά τα πράγματα βρίσκονται σε ειδικό χώρο που φτιάχτηκε για να αυτό τον σκοπό, ώστε να αξιολογηθούν και να διανεμηθούν εκεί που πρέπει να πάνε.

Τέλος επισήμανε πως η διοίκηση θα επιδιώξει από την μεριά της η διανομή να γίνει ταχύτατα ώστε τα υλικά να αξιοποιηθούν άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης