Δύο γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο πάρκο του Αη Γιώργη Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε τα έργα για κατασκευή δύο γηπέδων beach volley στο όμορφο πάρκο του Αη Γιώργη. Και μάλιστα, με προδιαγραφές, όχι μόνο για πανελλήνιου Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε τα έργα για κατασκευή δύο γηπέδων beach volley στο όμορφο πάρκο του Αη Γιώργη. Και μάλιστα, με προδιαγραφές, όχι μόνο για πανελλήνιου Rating: 0

Δύο γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο πάρκο του Αη Γιώργη

Δύο γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο πάρκο του Αη Γιώργη

Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε τα έργα για κατασκευή δύο γηπέδων beach volley στο όμορφο πάρκο του Αη Γιώργη. Και μάλιστα, με προδιαγραφές, όχι μόνο για πανελλήνιους, αλλά και για πανευρωπαϊκούς αγώνες!

«Υπάρχει αγάπη για τον αθλητισμό σε κάθε του μορφή», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ακης Αναστασίου, που τόνισε ότι τα έργα γίνονται με χρήματα του Δήμου, για κάθε πολίτη που επιθυμεί να αθληθεί σε ένα όμορφο, συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον άθλημα.

Η κίνηση αυτή από τον Δήμο Τρικκαίων δεν έγινε τυχαία. Ηδη από το Ιούλιο του 2018 είχε διαμορφωθεί χώρος στο συγκεκριμένο πάρκο, καθώς πραγματοποιήθηκε και ένα ερασιτεχνικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά και αφού το ίδιο τουρνουά «είδε» αυξημένες συμμετοχές του, ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει ακόμη μια ευκαιρία για άθληση στο πανέμορφο πάρκο που υποδέχεται καθημερινά, χιλιάδες τρικαλινούς/ες.

Σε λίγες ημέρες τα έργα θα ολοκληρωθούν και απομένει να δούμε τους πρώτους επίσημους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή