Δύο νεκροί και 21 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού Reviewed by Momizat on . Πρωτοφανή επεισόδια - Σημειώθηκε συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες Δύο νεκροί και 21 τραυματίε Πρωτοφανή επεισόδια - Σημειώθηκε συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες Δύο νεκροί και 21 τραυματίε Rating: 0

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού

Fylakes
Πρωτοφανή επεισόδια – Σημειώθηκε συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους – Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες είναι ο απολογισμός πολύνεκρης συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού λιγο προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελλιά τους.

Ομάδα Αράβων κρατουμένων συνεπικουρούμενοι από Αλβανούς συνεπλάκησαν με Πακιστανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 21 να τραυματιστούν.

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ το ΕΚΑΒ έχει κινητοποιηιεί για να μεταφέρει ακόμη δέκα τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή