Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Tρικάλων : Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε. Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγ Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Tρικάλων : Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε. Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγ Rating: 0

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στα Τρίκαλα

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στα Τρίκαλα

Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Tρικάλων :

Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε.
Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, καθώς κι ενάντια στο σύστημα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που τον γεννά.
Καλούμε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια, τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, όλες τις συλλογικότητες και τα σωματεία, κοινωνικά στέκια και συνδικάτα, συνδικαλιστικές παρατάξεις και κινήματα αλληλεγγύης, πολιτικές οργανώσεις και κάθε άνθρωπο που βαδίσαμε μαζί στα μονοπάτια του αγώνα αυτά τα χρόνια, σε μαζική, μαχητική, αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 7 μμ, σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή