Είναι αβάσταχτος ο καημός για τον Γιώργο Χονδρό Reviewed by Momizat on . Απέχει από την επικαιρότητα ο Γιώργος Χονδρός , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα , ούτε  για τα τρέχοντα μιλάει , ούτε για τα μελλούμενα. Ίσως σκέφτεται για τη Απέχει από την επικαιρότητα ο Γιώργος Χονδρός , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα , ούτε  για τα τρέχοντα μιλάει , ούτε για τα μελλούμενα. Ίσως σκέφτεται για τη Rating: 0

Είναι αβάσταχτος ο καημός για τον Γιώργο Χονδρό

Είναι αβάσταχτος ο καημός για τον Γιώργο Χονδρό

Απέχει από την επικαιρότητα ο Γιώργος Χονδρός , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα , ούτε  για τα τρέχοντα μιλάει , ούτε για τα μελλούμενα.

Ίσως σκέφτεται για την  «ανατροπή» που δεν έφτασε , ίσως νιώθει  ακρωτηριασμένος από τη μετάλλαξη του Σύριζα.

Αυτά έχουν οι μεγάλες ήττες ….λάθος εκτιμήσεις, λάθος προβλέψεις, λάθος υποθέσεις , ο Γιώργος Χονδρός  που υποσχόταν κι αυτός έξοδο από τα Μνημόνια . 

Από την πλευρά μας θυμόμαστε όλοι το αρχικό αφήγημα .

Θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα τρέμουν οι δανειστές, θα χορεύουν οι αγορές και τελικά ήρθε το υπερταμείο με τα 99 χρόνια και τόσα άλλα.

Σχόλια (2)

 • Χ.Κ

  Επειδή οι νεότεροι δεν γνωρίζουμε εξηγείστε ως ενημερωτική ιστοσελίδα ποιος είναι ο κύριος Χονδρός για να μάθουμε.
  Ένα τόσο ιστορικό στέλεχος κόμματος θα έχει πολλά να μεταδώσει στους νέους.

  Απάντηση
 • K.J.

  Ολα για ολα ΛΑΘΟΣ ομως! Και κυριως αυταπατες, Για το λαο αυτα, Ο Συριζα μονο λαθη δεν εκανε, Οσα ειχε υποσχεθει στους Ευρωπαιους και στο ΝΑΤΟ μια χαρα τα εφερε εις περας! Και κυριως χωρις αυταπατες…………!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή