Είναι κεκλεισμένων των θυρών, κύριε πρόεδρε ; Reviewed by Momizat on . Αποχώρησα από το δημοτικό συμβούλιο,αν και καλεστηκα σε μια <κεκλεισμένων των θυρών>, συνεδριαση του σώματος λόγω της επιδημίας του COVID 19.Δυστυχώς, μολονό Αποχώρησα από το δημοτικό συμβούλιο,αν και καλεστηκα σε μια <κεκλεισμένων των θυρών>, συνεδριαση του σώματος λόγω της επιδημίας του COVID 19.Δυστυχώς, μολονό Rating: 0

Είναι κεκλεισμένων των θυρών, κύριε πρόεδρε ;

Είναι κεκλεισμένων των θυρών, κύριε πρόεδρε ;

Αποχώρησα από το δημοτικό συμβούλιο,αν και καλεστηκα σε μια <κεκλεισμένων των θυρών>, συνεδριαση του σώματος λόγω της επιδημίας του COVID 19.
Δυστυχώς, μολονότι ενημέρωσα τον πρόεδρο,για την παρουσία ανθρώπων,που δεν έχουν σχέση με το δήμο,να κρατήσει την απαιτούμενη στάση και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις μου, επέτρεψε στα άτομα αυτά να παραμείνουν εντός της αίθουσας, γράφοντας στα “παλαιότερα των υποδημάτων του”
τον σαφή κανονισμό,για την προστασία των δημοτικών συμβούλων.
Στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε,οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσουμε στο ακέραιο τους κανόνες προστασίας, απέναντι στην πανδημία του κορονοιου.
Οι καιροί δεν επιτρέπουν χαλάρωση, πόσο μάλλον από εμάς τούς αυτοδιοικητικούς,που οφείλουμε να δείξουμε το καλό παράδειγμα
Και όχι να κάνουμε διακρίσεις….

H Eλένη Στεργίου-Μπότη είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδώνας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή