Εγγραφές Δήμητρα-Απόλλων Reviewed by Momizat on . Στη Δήμητρα Απόλλων έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ψυχική ευημερία των παιδιών και την ομαλή κοινωνικοποίησή τους στην ομάδα μας και μετέπειτα στην ευρύτερη κοι Στη Δήμητρα Απόλλων έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ψυχική ευημερία των παιδιών και την ομαλή κοινωνικοποίησή τους στην ομάδα μας και μετέπειτα στην ευρύτερη κοι Rating: 0

Εγγραφές Δήμητρα-Απόλλων

Εγγραφές Δήμητρα-Απόλλων

Στη Δήμητρα Απόλλων έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ψυχική ευημερία των παιδιών και την ομαλή κοινωνικοποίησή τους στην ομάδα μας και μετέπειτα στην ευρύτερη κοινωνία . Μέσα από στοχευμένη και μεθοδική προπόνηση πετυχαίνουμε επίσης την επίτευξη της εξωτερικοποίησης των μέγιστων δυνατοτήτων τους στο ποδόσφαιρο .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα που στέκονται

Η αναδείξη 8 ποδοσφαιριστών στη Super League ακόμα τόσων με επαγγελματικά συμβόλαια στα αναπτυξιακά τμήματα των μεγάλων ΠΑΕ , στη Super league 2 και στη Football league και με ανερχόμενα παιδιά απ την ακαδημία μας που στελεχώνουν αυτη τη στιγμή τις ακαδημίες των μεγάλων ΠΑΕ αλλά και τα εκατοντάδες παιδιά που προετοιμάσαμε για τα μεγάλα γήπεδα της ζωής ,αποτελούν διαπιστευτήρια ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για να εμπιστευτείτε την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας.
Η έμπρακτη απόδειξη βρίσκεται στα πρόσωπα των παιδιών αφού μετα από κάθε προπόνηση φεύγουν χαμογελαστά και ροδοκόκκινα.
Εγγραφτείτε σε μια απ’ τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες της Ελλάδας από Δευτέρα εως Παρασκευή 17:00 – 21:00 και στα τηλέφωνα 6936651964 και 6932910885.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή