Εγγραφές στο ΧΟΤ Dance Reviewed by Momizat on . Η νέα χρονιά βρήκε πολύ δυναμικό και ανανεωμένο τον ΧΟΤdance, την ομάδα σύγχρονου - μοντέρνου-jazz  χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, που δε σταματά να μεγα Η νέα χρονιά βρήκε πολύ δυναμικό και ανανεωμένο τον ΧΟΤdance, την ομάδα σύγχρονου - μοντέρνου-jazz  χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, που δε σταματά να μεγα Rating: 0

Εγγραφές στο ΧΟΤ Dance

Εγγραφές στο ΧΟΤ Dance

Η νέα χρονιά βρήκε πολύ δυναμικό και ανανεωμένο τον ΧΟΤdance, την ομάδα σύγχρονου – μοντέρνου-jazz  χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, που δε σταματά να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να αναβαθμίζει την πόλη με το έργο του!

Ο ΧΟΤdance δημιουργήθηκε από τη Ραφαέλλα και την Κάτια-Νανά Μάνου  με τη φιλοσοφία να υποδεχθεί στις τάξεις του μικρούς και μεγάλους και να τους μεταδώσει την αγάπη για την τέχνη του χορού , τις άρτιες  γνώσεις και την ακριβή τεχνική  αλλάζοντας ριζικά τη ζωή των μελών του, ανοίγοντας έναν νέο κόσμο εμπειριών!

Προσαρμοζόμενος στις ανάγκες της εποχής, ο Χ.Ο.Τ.  ως όμιλος διαμόρφωσε νέα πακέτα προσφορών που αφορούν όλη την οικογένεια και συμπεριλαμβάνουν  τον συνδυασμό διαφορετικών ειδών χορού και γυμναστικής για να κάνει τον πιο μικρό έως και τον πιο μεγάλο να χαμογελούν  και να διασκεδάζουν αληθινά μέσα σε έναν ευχάριστο και ασφαλή  χώρο που εμπνέει τέχνη και πολιτισμό.

Γνωρίστε τα τμήματά μας :

– Παραδοσιακός Χορός (τμήματα νηπιακά,

παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων)

–  Μουσικοκινητική Αγωγή Νηπίων

– Σύγχρονος και Μοντέρνος- Jazz ( τμήματα

– νηπιακά, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων)

– Zumba & Zumba Kids

– Hatha Yoga (ομαδικά και ατομικά τμήματα)

– Yoga Εγκύων( ομαδικά και ατομικά τμήματα)

– Pilates ( ομαδικά και ατομικά τμήματα)

– Personal Training

– Θεατρικό Εργαστήρι ( παιδικό & ενηλίκων )

– Χορός Μελλονύμφων

Στοιχεία επικοινωνίας : ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – XOTdance  – Ιπποκράτους 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ – Τηλ. 24315 50893 – 2431077798 – 6973 817097 – 6975208711

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή