Εκδήλωση απονομής πτυχίων σε φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης Διδακτόρων και η απονομή πτυχίων σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, στο αμφιθέ Την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης Διδακτόρων και η απονομή πτυχίων σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, στο αμφιθέ Rating: 0

Εκδήλωση απονομής πτυχίων σε φοιτητές του ΤΕΦΑΑ

Εκδήλωση απονομής πτυχίων σε φοιτητές του ΤΕΦΑΑ

Την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης Διδακτόρων και η απονομή πτυχίων σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας στις Καρυές.

Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Ιωάννη Θεοδωράκη, του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κ. Αθανασίου Παπαϊωάννου, του Προέδρου του Τμήματος, Καθηγητή κ. Νικολάου Διγγελίδη και των Δ/ντών των ΠΜΣ του Τμήματος, Καθηγητών κ.κ. Αθανασίου Τζιαμούρτα, Αντωνίου Χατζηγεωργιάδη και Αν. Καθηγητή κ. Ανδρέα Φλουρή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή