Εκδήλωση – συζήτηση στα Τρίκαλα με στόχο την ανάπτυξη αντιπολεμικού κινήματος Reviewed by Momizat on . Εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη, 12 Απριλίου η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (Λ.Α. Α.Α.Σ) στην Σουίτα Art cafe στα Εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη, 12 Απριλίου η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (Λ.Α. Α.Α.Σ) στην Σουίτα Art cafe στα Rating: 0

Εκδήλωση – συζήτηση στα Τρίκαλα με στόχο την ανάπτυξη αντιπολεμικού κινήματος

Εκδήλωση – συζήτηση στα Τρίκαλα με στόχο την ανάπτυξη αντιπολεμικού κινήματος

Εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη, 12 Απριλίου η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (Λ.Α. Α.Α.Σ) στην Σουίτα Art cafe στα Τρίκαλα με θέμα της εξελίξεις στην περιοχή και την αναγκαιότητα ανάπτυξης αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, με αφορμή, όπως αναγράφεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «τις συνεχείς εντάσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα, τις απειλητικές δηλώσεις και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, το λεγόμενο λεγόμενο Μακεδονικό που κινείται με τους όρους και τις επιταγές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, μαζί με τη συνεχιζόμενη πολύπλευρη πολεμική αντιπαράθεση στη Συρία και τον έντονο ανταγωνισμό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων».

Τα μέλη της Λ.Α. Α.Α.Σ. εκτιμούν ότι αναδεικνύεται επιτακτική ανάγκη για μία πλατειά πλατειά αντιπολεμική, αντιιμπεριαλιστική, αντιεθνικιστική συσπείρωση δυνάμεων, ώστε να δοθεί άμεσα μαζική απάντηση σε όσα δραματικά και επικίνδυνα συντελούνται στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας , ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Μιχαλάκης, φιλόλογος, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή