Εκδηλώσεις μνήμης για την “Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου”, στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η 19η Μαΐου καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του  Πόντου & στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις  την Κ Η 19η Μαΐου καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του  Πόντου & στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις  την Κ Rating: 0

Εκδηλώσεις μνήμης για την “Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου”, στα Τρίκαλα

Εκδηλώσεις μνήμης για την “Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου”, στα Τρίκαλα

Η 19η Μαΐου καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του  Πόντου & στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις  την Κυριακή 21  Μαΐου 2017.

 Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Μαΐου 2017.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α, καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης  Μαΐου 2017 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ώρα 10:30   –  Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και εκφώνηση ομιλίας από  την κα. Σοφία Λαζαρίδου, Φιλόλογο και Μέλος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, με τίτλο  “Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου”.Η προσέλευση στη δοξολογία θα γίνει μέχρι ώρα  10:25.

Ώρα 11:00 – Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, στην Πλατεία Συνοικισμού (Μικράς Ασίας).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή