Εκπτώσεις στα εισιτήρια των εκλογέων Reviewed by Momizat on . Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για σιδηροδρομικό ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματ Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για σιδηροδρομικό ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματ Rating: 0

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των εκλογέων

ktel

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για σιδηροδρομικό ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, για το διάστημα από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου.

Αντίστοιχη έκπτωση θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων για εκτέλεση υπηρεσίας. Για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%.

treno

Η έκπτωση θα αφορά και στους εκλογείς-επιβάτες του Προαστιακού. Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κ.λπ.) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων (δεν ισχύει μόνο για αγορές από το διαδίκτυο) απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρ

Έκπτωση 25% στις τιμές των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ για τους ετεροδημότες που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο μέσο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

Η έκπτωση θα ισχύει από 17-22 Σεπτεμβρίου μόνο για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις και αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς που θα μετακινηθούν ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή