Εκτροχιάστηκε τρένο στην Λαμία Reviewed by Momizat on . Εκτροχιασμός τραίνου έγινε σήμερα στις 5:40′ τα ξημερώματα στον σταθμό του ΟΣΕ μέσα στη Λαμία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Το τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι πρ Εκτροχιασμός τραίνου έγινε σήμερα στις 5:40′ τα ξημερώματα στον σταθμό του ΟΣΕ μέσα στη Λαμία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Το τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι πρ Rating: 0

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Λαμία

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Λαμία

Εκτροχιασμός τραίνου έγινε σήμερα στις 5:40′ τα ξημερώματα στον σταθμό του ΟΣΕ μέσα στη Λαμία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Το τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι προς Στυλίδα μόλις μπήκε στο σταθμό της Λαμίας εκτροχιάστηκε από τις ράγες οι οποίες ήταν αλλαγμένες και έπεσε πάνω στην αποθήκη με αποτέλεσμα να τη διαλύσει κυριολεκτικά.

Ευτυχώς μέσα στην αποθήκη εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς. «Από αυτή την αποθήκη ξεκινάνε το πρωί τα συνεργεία. Αν ήταν μετά τις 7:00′ θα είχε αρκετό κόσμο εδώ και θα θρηνούσαμε θύματα….», είπε στο LamiaReport ένας γείτονας.

Μέσα στο τρένο ήταν ελάχιστοι επιβάτες. Εκτός από τον μηχανοδηγό, ο οποίος δεν τραυματίστηκε ήταν και μια 48χρονη συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, η οποία τραυματίστηκε, όπως και μια επιβάτης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο μηχανοδηγός εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή