"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Ελευθέριος Βενιζέλος: Με SMS και… συγγνώμη απολύθηκαν 300 άτομα

lafarm

Σχετικά άρθρα

γασιακό χάος θα αφήσει όπως φαίνεται πίσω της η πανδημία του κορονοιού με πρώτο θύμα την αεροδρομιακή κοινότητα, η οποία μετράει ήδη τις πρώτες εκατοντάδες απολύσεις, ενώ συγκαταλέγεται στους κλάδους που έσπευσαν να εφαρμόσουν τη δυνατότητα της εκ περιτροπής εργασίας για διάστημα έξι μηνών. 

Ηδη ξεκίνησαν οι απολύσεις εκατοντάδων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (handling) του αεροδρομίου της Αθήνας με την Swissport να ενημερώνει τους εργαζομένους της ότι χάνουν τη δουλειά τους ακόμα και με γραπτά μηνύματα ή με μία τηλεφωνική κλήση αποδίδοντας την πρωτοφανή μέθοδο στον μεγάλο αριθμό των εργαζομένων και την έλλειψη χρόνου.

Αλλωστε τόσο οι αναστολές των συμβάσεων όσο και η εκ περιτροπής εργασία προβλέπονται στις πρόσφατες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για την προστασία των επιχειρήσεων. «Ζητώ συγγνώμη για το άκομψο του μηνύματος. Ομως είστε πάρα πολλοί και δεν υπάρχει χρόνος προσωπικής επικοινωνίας. Θα ενημερωθείτε από τον …(όνομα) για την τελευταία ημέρα εργασίας» καταλήγει το μήνυμα που έλαβαν πολλοί από τους υπαλλήλους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που πλέον περνούν στην ανεργία σε μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης