«Ελεύθερες» οι εξώσεις και οι πλειστηριασμοί από τη Δευτέρα Reviewed by Momizat on . Αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα βρίσκονται χιλιάδες πολίτες καθώς απελευθερώνονται από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεση Αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα βρίσκονται χιλιάδες πολίτες καθώς απελευθερώνονται από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεση Rating: 0

«Ελεύθερες» οι εξώσεις και οι πλειστηριασμοί από τη Δευτέρα

TRIKALA AAA

Αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα βρίσκονται χιλιάδες πολίτες καθώς απελευθερώνονται από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης που ειχαν ανασταλεί λογω των capital controls. Μεταξύ των πράξεων αυτών ειναι και πλειστηριασμοί, εκτός πρώτης κατοικίας για όσους έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη. 

Χθες, γνωστοποιήθηκε στις τράπεζες απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με την οποία δεν παρατείνεται εκ νέου η κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου.

Κατά συνέπεια από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 γίνονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης. Πρακτικά δηλαδή θα μπορούν να προχωρήσουν εξώσεις και κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις, όπως είναι οι πλειστηριασμοί. Πάντως, αυτό δεν αφορά την α’ κατοικία η οποία προστατεύεται πλήρως μέχρι το τέλος του έτους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή