"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Εξαιρετική εμφάνιση του Γ.Σ.Τρικάλων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κέρδισαν 4  χρυσά , 2 αργυρά  και αρκετά πλασαρίσματα στην 1η εξάδα 

Πολύ καλή  εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι  νεαροί αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στο  διασυλλογικό  πρωτάθλημα στίβου  Παίδων  – Κορασίδων  για αθλητές 14,15,16 και 17 χρόνων που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα.

Ένα σημαντικό ποσοστό αυτής της  ομάδας  συγκροτήθηκε από   15χρονους και 16χρονους αθλητές που σημαίνει ότι τα παιδιά αυτά έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και του χρόνου στην ίδια  κατηγορία.

Οι  επιδόσεις που πέτυχαν  ορισμένοι από τους  αθλητές και τις αθλήτριες  του Γ.Σ.Τρικάλων   εντυπωσίασαν ειδικούς και μη.

Ο   Ιστορικός Γ.Σ.Τρικάλων  συνεχίζει συστηματικά να αναδεικνύει νέα ταλέντα. Ταλέντα που  αναδεικνύονται   από τα σπλάχνα του.

Δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι στην Ελλάδα, ιδιαίτερα επαρχιακοί,  οι οποίοι  να αναδεικνύουν συστηματικά  αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Μια διαδρομή εντυπωσιακή η οποία αρχίζει από τις ηλικίες των 5-6 ετών και  σε κάποιες περιπτώσεις και  μικρότερες για να  φτάσει μετά από αρκετά χρόνια τα παιδιά αυτά να ενταχθούν σιγά-σιγά στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς  που γίνεται με την αυστηρή  παρακολούθηση και καθοδήγηση της προπονητικής – αγωνιστικής πορείας των αθλητών σε μακροχρόνια βάση.

Οι εμφανίσεις αυτές  είναι αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στον Γ.Σ.Τρικάλων αλλά και της ικανότητας και του ταλέντου των προπονητών του Συλλόγου, της  Βίβιαν Γρατσάνη, της Τασούλας Μυλωνά, της Γεωργίας Μυλωνά, της Φιλιώς   Αγγελάκη, του Βασίλη Βουτσελά και του Δημήτρη Σούλα.

Πίσω από αυτές τις επιτυχίες των αθλητών  υπάρχει το Δ.Σ. του Συλλόγου αρωγός  στις  προσπάθειές του,  με τον Δημήτρη Χαχάμη να βρίσκεται στα διοικητικά πράγματα του Συλλόγου από το 1987 δείχνοντας την ανιδιοτελή αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον Σύλλογο.

Αναλυτικά η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου ανά αγώνισμα έχει ως εξής:

ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΟΥΒΡΗ: Εντυπωσίασε η 17χρονη αθλήτρια (αν και αθλήτρια των 800μ), στο δρόμο των 400μ  καταλαμβάνοντας την 1η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 58΄΄34 μετά από φοβερή μάχη στα τελευταία 80μ με τις αντίπαλες αθλήτριες. Η  Ευτυχία πέτυχε το  υψηλό όριο της Ομοσπονδίας και πήρε  το εισιτήριο για τους Πανελληνίους Αγώνες Παίδων- Κορασίδων.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΝΘΕΛΑ: Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση,  που αν και έτρεχε μόνη της στο δρόμο των 3000μ πέτυχε την πολύ καλή επίδοση των 11΄ 27΄΄37 κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. Η επίδοση αυτή είναι  το υψηλό όριο της Ομοσπονδίας και πήρε  το εισιτήριο και αυτή για τους Πανελληνίους Αγώνες Παίδων- Κορασίδων.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΡΟΣΟΥ: Η 15χρονη αθλήτρια εντυπωσίασε στο δρόμο των 800μ κερδίζοντας την 1η θέση με 2΄13΄΄16 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Η Αθανασία  τέθηκε επικεφαλής της κούρσας από την αρχή και έφτασε πρώτη στο τέρμα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: Μετά  την Μανθέλα ένας άλλος αθλητής του Γ.Σ.τρικάλων κέρδισε  την 1η θέση  στο δρόμο των 3000μ με τη θαυμάσια επίδοση που πέτυχε των 9΄54΄΄06. Ο 16χρονος Βασιλειάδης κέρδισε την 1η θέση μετά από έξυπνη τακτική αφού η 1η θέση κερδίθηκε στα τελευταία 100μ.

ΔΗΜΗΤΡΑ  ΝΤΑΣΚΑ: Η μόλις 14 χρονών Δήμητρα εντυπωσίασε στο δρόμο των 1500μ τρέχοντας για πρώτη φορά την απόσταση αυτή κερδίζοντας τη 2η θέση με τη θαυμάσια επίδοση για την ηλικία της  5΄18΄΄48.

ΒΙΒΙΑΝ  ΕΥΘΥΜΙΟΥ: η 16 χρονη αθλήτρια του Γ.Σ.Τρικάλων αν και άπειρη στο επίπονο αγώνισμα των 400μ εν τούτοις έκανε νέα ατομική επίδοση με ηλεκτρονική χρονομέτρηση πετυχαίνοντας τον εξαιρετικό χρόνο των 61΄΄76 καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

ΦΑΜΠΙΟ ΛΑΠΟΥΣΗ: Ο Φάμπιο  τα πήγε πολύ καλά στο δρόμο των 800μ πετυχαίνοντας 2΄13΄΄03 παίρνοντας την 4η θέση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΣΙΩΤΗ: Πήρε για πρώτη φορά μέρος στο δρόμο των 800μ και τα πήγε πολύ καλά κάνοντας  2΄45΄΄38 παίρνοντας την 9η θέση δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΩΜΑ: Ισχύουν τα ίδια με την συναθλήτριά της τη Χασιώτη αφού και αυτή έτρεχε για πρώτη φορά την απόσταση των 800μ όπου ήρθε 10η με 2΄47΄΄52 δίνοντας και αυτή πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Στο δρόμο των 200μ είχαμε τη συμμετοχή της ΑΝΝΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ όπου πέτυχε την επίδοση των 30΄΄01, της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ  ΒΟΤΣΙΟΥ  με επίδοση 30΄΄56, της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ με επίδοση 30΄΄85 και της ΑΝΘΗΣ ΤΖΑΝΗ με επίδοση  33΄΄46.

Η  ομάδα των Κορασίδων του Γ.Σ. Τρικάλων 4Χ400μ  αποτελούμενη από τις Αννα-Μαρία Γουσοπούλου, Αθανασία Δρόσου, Βίβιαν Ευθυμίου και Ευτυχία Γιουβρή πήρε τη 2η θέση με επίδοση 4΄14΄΄ 75, επίδοση που είναι το υψηλό όριο της Ομοσπονδίας, που τις δίνει το δικαίωμα να μετάσχουν στο Πανελλήνιιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης