"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Εξι συνδυασμοί με 178 υποψήφιους στις εκλογές του ΤΕΕ Kεντρικής και Δυτ. Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην ανακήρυξη των υποψηφίων αιρετών μελών αφ’ ενός, της Αντιπροσωπείας και αφ’ ετέρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, κατ΄ όργανο και κατ’ αλφαβητική σειρά των Συνδυασμών που κατέρχονται για τα τοπικά όργανα στις εκλογές του ΤΕΕ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου 2019, προέβηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος.

Έξι παρατάξεις, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, η Αριστερή Ριζοσπαστική Συσπείρωση Μηχανικών, η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (ΔΗ.ΣΥ.Μ), η Περιβάλλουσα Θεσσαλών Μηχανικών, οι Ενεργοί Μηχανικοί και η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ) και συνολικά εκατόν εβδομήντα οχτώ υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα περιφερειακά όργανα σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Ο κατάλογος των υποψηφίων είναι διαθέσιμος στον υπερσύνδεσμο: https://tee-kdth.gr/wp-content/uploads/2019/09/k-d-thessalias_2019.pdf

Ανακοινώθηκαν επίσης από το Τεχνικό Επιμελητήριο οι υποψήφιοι για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικότητας, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθήνας, στις εκλογές του Νοεμβρίου. Την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ κατά την Ειδική Συνεδρίαση της 29/09/2019.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση, με όλα τα ονόματα των υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ: https://web.tee.gr/wp-content/uploads/tee_anakoinosi_ypopsifion_20190929.pdf

Αξίζει να αναφερθεί πως ο αριθμός των μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου, καθώς τα εγγεγραμένα μέλη με δικαίωμα ψήφου ανέρχονται στους 107.500 διπλωματούχους μηχανικούς περίπου, καθιστά τις εκλογές αυτές ιδιαίτερα σημαντικές και το αποτέλεσμά τους ιδιαίτερης βαρύτητας.

«Καλώ όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να ενημερωθούν για τις απόψεις, τις προτάσεις και το έργο κάθε συνδυασμού και υποψηφίου, να διαλέξουν τους καλύτερους και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019.

Είμαστε ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της χώρας, κρατάμε ως κλάδος πάντα τα κλειδιά της ανάπτυξης του τόπου: οφείλουμε να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας ότι δικαίως οι πολίτες αναμένουν από εμάς δουλειά και αποτελέσματα», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης