Επίθεση αστυνομικών στην παρέμβαση κατά πλειστηριασμών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μπορεί τα ηνία της χώρας να άλλαξαν χέρια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως από τη μία μέρα στην άλλη θα αλλάξουν ριζικά όλα. Ένταση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σ Μπορεί τα ηνία της χώρας να άλλαξαν χέρια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως από τη μία μέρα στην άλλη θα αλλάξουν ριζικά όλα. Ένταση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σ Rating: 0

Επίθεση αστυνομικών στην παρέμβαση κατά πλειστηριασμών στα Τρίκαλα

plistiriasmoi

Μπορεί τα ηνία της χώρας να άλλαξαν χέρια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως από τη μία μέρα στην άλλη θα αλλάξουν ριζικά όλα. Ένταση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων , όπου για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκαν πλειστηριασμοί ακινήτων .
Νωρίτερα οι διαμαρτυρόμενοι στάθηκαν στην είσοδο της αίθουσας όπου θα διεξαγόταν οι πλειστηριασμοί φωνάζοντας συνθήματα και δεν επέτρεπαν να εισέλθουν οι εμπλεκόμενοι με τους πλειστηριασμούς με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικοί οι οποίοι απομάκρυναν τους συγκεντρωμένους. Ένας μάλιστα από τους διαμαρτυρόμενους ο Δημήτρης Τσάλας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων , είναι καλά στην υγεία του , ενώ για συνελήφθη για πέντε λεπτά περίπου ο Χάρης Μαντέλος και αφέθηκε ελεύθερος μετά. Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων με αποτέλεσμα για λίγη ώρα το κλίμα να είναι τεταμένο.Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Μέλη του Κινήματος “Δεν πληρώνω” , Μέτωπο Λαού , Δίκτυο Αλληλεγγύης κ.α. , μεταξυ αυτώ η Εύη Παπαθανασίου Μέλος του Φυσάει Κόντρα και πρώην δημοτική σύμβουλος. Όπως ανέφεραν τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας δεν θα σταματήσουν .
plistiriasmoi

plistiriasmoi

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή