Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Αρη Βελουχιώτη Reviewed by Momizat on . Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στις 19 - 20 - 21 Ιούνη( σε Λαμία, Τρίκαλα & Άρτα) ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο τ Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στις 19 - 20 - 21 Ιούνη( σε Λαμία, Τρίκαλα & Άρτα) ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο τ Rating: 0

Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Αρη Βελουχιώτη

koytsoympas

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στις 19 – 20 – 21 Ιούνη( σε Λαμία, Τρίκαλα & Άρτα) ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη.
Στη Λαμία :
Την Παρασκευή 19/6, στις 6μμ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραβρεθεί σε εκδήλωση στην πλατεία Λαού της Λαμίας, γενέτειρας του Αρη Βελουχιώτη, και θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ.
Στα Τρίκαλα:
Την Παρασκευή 19/6, στις 8.30μμ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων , θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Τρικάλων του ΚΚΕ και τοποθέτηση πλάκας στους φανοστάτες, στο σημείο όπου κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας. Θα παρευρεθεί ο Δ. Κουτσούμπας και στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.
Την ίδια μέρα, ο Δ. Κουτσούμπας θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στις 9.30μμ σε συνεστίαση που διοργανώνουν οι ΤΟ Τρικάλων, στο κέντρο «Θράκα», στα Μεγάλα Καλύβια

Στην Αρτα:
Το Σάββατο 20/6, στις 8μμ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Αρτας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας.
Την Κυριακή 21/6, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες Αρτας, όπου ο Δ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα Αρτας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ.

ΤΡΙΚΑΛΑ 04/6/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή