«Επί τον τύπο των ήλων» …. ο Κώστας Σκρέκας – 7.925.100 ευρώ στο Νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με επιπλέον 6 εκατομμύρια ευρώ υπογράφονται σήμερα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι ιδιωτικές επενδύσεις που θα γίνουν στα Τρίκαλα, στο πλαί Με επιπλέον 6 εκατομμύρια ευρώ υπογράφονται σήμερα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι ιδιωτικές επενδύσεις που θα γίνουν στα Τρίκαλα, στο πλαί Rating: 0

«Επί τον τύπο των ήλων» …. ο Κώστας Σκρέκας – 7.925.100 ευρώ στο Νομό Τρικάλων

«Επί τον τύπο των ήλων» …. ο Κώστας Σκρέκας –  7.925.100 ευρώ στο Νομό Τρικάλων

Με επιπλέον 6 εκατομμύρια ευρώ υπογράφονται σήμερα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι ιδιωτικές επενδύσεις που θα γίνουν στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER/CDDL, με αποτέλεσμα η συνολική δημόσια δαπάνη να ανέλθει σε 7.925.100 ευρώ.

Πρόκειται για πολύ σημαντική αναπτυξιακή «ένεση» για τα Τρίκαλα, καθώς θα τονωθεί η τοπική οικονομία και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, σε μια περίοδο που το σύνολο της εθνικής οικονομίας δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αύξηση έναντι του αρχικού προϋπολογισμού είναι 410% και είναι η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος επιδοτούνται επενδύσεις στον αγροτικό τομέα, στον τουρισμό και τη βιοτεχνία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή