"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

«Επανεκκίνηση τώρα» για τον Παναγιώτη Πιλάτο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γειά χαρά σε όλες και όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Το 2019 είναι χρονιά νέων προσπαθειών και επιλογών για πολλούς από εμάς. Έτσι και εγώ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» στην πόλη μου τα Τρίκαλα.
Με αυτή μου την απόφαση θέλω να δώσω το στίγμα της γενιά μας η οποία δυστυχώς βάλλεται από τις δύσκολες καθημερινές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας.
Θέλω να τιμήσω, να δώσω φωνή και βήμα σε όλους αυτούς τους άσημους ιδεολόγους που προσπαθούν και δημιουργούν σε πείσμα των καιρών.
Θέλω να συμβάλλω στην συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της νυν δημοτικής αρχής που έβαλε τα Τρίκαλα στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας.
Για τους λόγους αυτούς και όχι μόνο, ζητώ την στήριξή σας στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάθε βοήθεια, ιδέα ή συμβουλή είναι πολύτιμη στον δύσκολο αγώνα που έχω μπροστά μου.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Παπαστεργίου  που μου έκανε την τιμή να γίνω κομμάτι μιας όμορφης προσπάθειας, θα δουλέψω σκληρά, με ήθος και τόλμη.

Ευχή μου στην πορεία του δρόμου που έχω επιλέξει είναι, να συναντηθούμε και να προχωρήσουμε μαζί.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης