Επελαύνουν με 50 αρνιά οι Τσιουτσικοι στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Κατευθείαν στο ψητό οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαλάντη Τσιούτσια . Εγκαινιάζουν ένα νέο επικοινωνιακό τρόπο αντιμετώπισης της εκλογικής αναμέτρησης κα Κατευθείαν στο ψητό οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαλάντη Τσιούτσια . Εγκαινιάζουν ένα νέο επικοινωνιακό τρόπο αντιμετώπισης της εκλογικής αναμέτρησης κα Rating: 0

Επελαύνουν με 50 αρνιά οι Τσιουτσικοι στην Πύλη

Επελαύνουν με 50 αρνιά οι Τσιουτσικοι στην Πύλη

Κατευθείαν στο ψητό οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαλάντη Τσιούτσια .

Εγκαινιάζουν ένα νέο επικοινωνιακό τρόπο αντιμετώπισης της εκλογικής αναμέτρησης και αποφάσισαν να ψήσουν 50 αρνιά για να γιορτάσουν τo βράδυ των αποτελεσμάτων των εκλογών του Μαΐου.

Κάθε σύμβουλος θα βάλει από ένα αρνί και καμιά δεκαριά ο “αυριανός δήμαρχος” όπως αποκαλούν τον Βαλάντη.

Στην ταβέρνα του Μητσάκη ελήφθη η απόφαση και υπόσχονται ομορφιές αδερφικές, μεζέδες και πιώματα, μέχρι τελικής πτώσεως, Γέλια, χοροί, συγκίνηση.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι οι αντίπαλοι τους έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια

Επίσης αποφασίστηκε να ψάλλουν το βράδυ της Ανάστασης όλοι μαζί δυνατά το Χριστός Ανέστη για να τους ακούσουν μέχρι την Πηγή και το Ελευθεροχώρι .

Οι ίδιοι εκτιμούν πως ο Βαλαντης Τσούτσιας έχει ένα αυγό που δεν σπάει με τίποτα, αφού είναι αυγό γλάρου , και θα λιώσει τα αυγά του Μαράβα και του Χήρα.

“Τσουτσιας ανέστη”

«Αληθώς ανέστη»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή