"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Τρικάλων: Συνάδελφοι και συμπολίτες, ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η Παγκόσμια Hμέρα Υγείας μας βρίσκει, ένα χρόνο μετά, στην ίδια κατάσταση συναγερμού, αντιμέτωπους με τα προβλήματα που έφερε η υγειονομική κρίση.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και συνεχίζουμε με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και του χρέους απέναντι στο συνάνθρωπο όλοι εμείς οι εργαζόμενοι που στηρίζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας και τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και απαιτούμε τη στελέχωση και ενδυνάμωση με υγειονομικό προσωπικό όλων των δομών. Απαιτούμε τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζόμενων, που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή μαζί μας και καλύπτουν τα κενά και την ανεπάρκεια χρόνων του Δημόσιου συστήματος Υγείας. Απαιτούμε προστασία και ασφάλεια στον εργασιακό μας χώρο που ένα χρόνο τώρα απαξιώνεται και λοιδορείται. Θυσιάσαμε στο βωμό του καθήκοντος τις δικές μας ζωές και των οικογενειών μας και θρηνήσαμε συναδέλφους. Οι ανθρώπινες αντοχές έχουν όρια και προ πολλού τα έχουμε ξεπεράσει. Τα εξαντλητικά ωράρια ο φόρτος εργασίας και η αναστολή των κανονικών αδειών, είναι λόγοι κόπωσης και εξουθένωσης του ανθρώπινου δυναμικού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και καταγγέλουμε την απαξίωση που εισπράξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τον αποκλεισμό μας απο τα ΒΑΕ. Σήμερα η μέρα αυτή της Υγείας, ας αποτελέσει ορόσημο ενός σκληρού αγώνα για την αυτοδίκαια ένταξή μας στα ΒΑΕ. Γράφουμε τη δικιά μας ιστορία που το μέλλον θα αποδείξει περίτρανα τη καταφανή αδικία μας από τα λάθη και την ανεπάρκεια του παρελθόντος.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και στέλνουμε στη κοινωνία μήνυμα ασφάλειας, εμπιστοσύνης, και αλληλεγγύης. Με σύμμαχο τη κοινωνία, θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από έναν άνισο και σκληρό αγώνα, με μοναδικό μας όπλο τη δύναμη και το πείσμα Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Συνάδελφοι και συμπολίτες, ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης