"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ευαισθητοποίηση για τα αδέσποτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

adespota

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων τέθηκε η πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου «Αργος» και του ξενοδοχείου Ananti City Resort, να συνδιοργανώσουν εκδήλωση, μία ακριβώς ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και ειδικότερα, στα αδέσποτα ζώα. Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η εκδήλωση, είναι:
«Θέλεις να βοηθήσεις και δεν ξέρεις πώς;
Τι πρέπει να κάνουμε όταν βρούμε τυχαία ένα σκυλί που χρειάζεται περίθαλψη;
Πού μπορούμε να καταγγείλουμε απαράδεκτες συμπεριφορές κατά των ζώων;
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υιοθεσίας;
Πώς μπορείς να εκπαιδεύσεις γρήγορα τον νέο σου φίλο;
Γιατί είναι καλύτερη η ζωή με ένα σκυλί;».
Στην εκδήλωση θα μιλήσει από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα εθελοντισμού, κ. Μιχάλης Λάππας, ενώ θα παραστεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Αναστασίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, στον χώρο του ξενοδοχείου Ananti City Resort.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει, εκτός από τη γνωριμία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο, σαφής αναφορά στους εθελοντές που από όλον τον κόσμο συνδράμουν το έργο του. Επίσης, κτηνίατροι και εκπαιδευτές θα αναφερθούν στις ομιλίες τους για θέματα που χρήζουν προσοχής ή αντιμετώπισης: υιοθεσία ζώων και υποχρεώσεις της, συμβίωση με σκύλο, ιατρικές συμβουλές – επείγοντα περιστατικά, επίδειξη από εκπαιδευτή.
Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης