Ευχάριστα νέα! Αρνητικά όλα τα τεστ από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Τέλος στην αγωνία των υπαλλήλων, των αιρετών και των οικογενειών τους στο Δημαρχείο Φαρκαδώνας από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για τα τεστ κορονοϊού στα ο Τέλος στην αγωνία των υπαλλήλων, των αιρετών και των οικογενειών τους στο Δημαρχείο Φαρκαδώνας από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για τα τεστ κορονοϊού στα ο Rating: 0

Ευχάριστα νέα! Αρνητικά όλα τα τεστ από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Ευχάριστα νέα! Αρνητικά όλα τα τεστ από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Τέλος στην αγωνία των υπαλλήλων, των αιρετών και των οικογενειών τους στο Δημαρχείο Φαρκαδώνας από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για τα τεστ κορονοϊού στα οποία υπεβλήθησαν .

 Και τα 21 τεστ που έγιναν επέστρεψαν αρνητικά όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος , σκορπίζοντας χαρά σε πολύ κόσμο που περίμενε με αγωνία για το αν υπήρξε διασπορά του ιού στην Κοινότητα.

Ανεξάρτητα βέβαια από την θετική αυτή εξέλιξη, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή η οδηγία είναι μία: Τήρηση των μέτρων και των κανόνων υγιεινής, καθώς ο ιός υπάρχει και δεν κάνει εξαιρέσεις σε ηλικίες και φύλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή