"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ευχάριστα τα νέα για τον 12χρονο Κωνσταντίνο-Το ευχαριστώ της μητέρας-Καλύφθηκαν τα έξοδα της αποκατάστασης της υγείας του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ευχάριστα είναι τα νέα της εξέλιξης της υγείας του 12χρονου Κωνσταντίνου Μπακογιάννη από τα Τρίκαλα για τον οποίο κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα προκειμένου του συμπαρασταθούν στην περιπέτειά του.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα και πλέον έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση της υγείας του. Κάθε μέρα το παιδί δυναμώνει και δείχνει να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα παρουσιάζοντας θεαματική πρόοδο. 

Η μητέρα του Σοφία Λιάκου απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς της δίνοντας στον Κωνσταντίνο την ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του. «Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ποσό  που συγκεντρώθηκε καλύπτει τα έξοδα που απαιτούνται για ένα εύλογο διάστημα της φιλοξενίας του Κωνσταντίνου στο Κέντρο Αποκατάστασης για αυτό και δεν απαιτούνται άλλα χρήματα. Ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν και μας πρόσφεραν την οικονομική τους βοήθεια» αναφέρει.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον Κωνσταντίνο και να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης