ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για την ΔΩΡΕΑ του Τρικαλινού διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου στο Γ.Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Τρικάλων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τη δωρεά υγε Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Τρικάλων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τη δωρεά υγε Rating: 0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για την ΔΩΡΕΑ του Τρικαλινού διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου στο Γ.Ν. Τρικάλων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για την ΔΩΡΕΑ του Τρικαλινού διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου στο Γ.Ν. Τρικάλων

Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Τρικάλων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τη δωρεά υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας, που πραγματοποιήθηκε από τον δωρητή κ. Παπανικολάου Κων/νο – ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η εν λόγω δωρεά, συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και συνεισφέρουν στην εύρυθμη παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για το νοσοκομείο μας, καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, που έχουν στόχο την μέριμνα και διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση

         Ο Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή