Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε ! Reviewed by Momizat on . Έχει βάλει πλώρη για το επόμενο βήμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έως και εξωκοινοβουλευτι Έχει βάλει πλώρη για το επόμενο βήμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έως και εξωκοινοβουλευτι Rating: 0

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε !

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε !

Έχει βάλει πλώρη για το επόμενο βήμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έως και εξωκοινοβουλευτικος Υπουργός Εσωτερικών μπορεί να διατελέσει.

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ως στενός συνομιλητής και συνεργάτης του Πρωθυπουργού για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει κανένας.

Ούτε ο ίδιος ο Αγοραστός θα αντιδράσει, εάν του προτείνουν κάποιο επιθυμητό αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις (ευρωβουλευτής).

Δεν μπορεί να αντιδράσει ούτε η γειτονική πολυπληθής Λάρισα και «βασίλισσα» της Θεσσαλίας, αλλά ούτε και ο «πρίγκιπας» του βουνού και της θάλασσας Βόλος, αφού ο Πρόεδρος των Δημάρχων πλέον δεν προέρχεται από το Αθηνοκεντρικό κράτος, αλλά από την επαρχία και δη από τα Τρίκαλα.

Συμπέρασμα, ο Παπαστεργίου την κάνει εύκολα για Αθήνα και ακόμη πιο εύκολα για Λάρισα. Στις επόμενες εκλογές θα είναι μόνο 50 ετών, 2 φορές αντιδήμαρχος (με Ταμήλο Δήμαρχο), όπως και άλλες δυο φορές Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Είναι όλα μεθοδευμένα και προγραμματισμένα με τον πιο δημοκρατικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, ο Αγοραστός θα διανύει το 62 έτος της ηλικίας του, όντας ήδη βουλευτής μια φορά, Πρόεδρος ΕΝΠΕ και, τρεις φορές Περιφερειάρχης , ο δρόμος για την ευρωβουλή είναι ανοικτός.

Στο βαρύ βιογραφικό του Περιφερειάρχη έχουν απομείνει επιλογές για το προσεχές μέλλον του, όμως από τη μια πλευρά παραμένουν άγνωστες, αλλά και και από την άλλη περιορισμένες.

Πού θα φτάσουν λοιπόν τα αστέρια μας; Ποιός θα λάμψει περισσότερο και σε ποιόν γαλαξία;

Όλα γίνονται για την δημοκρατία και το κοινό καλό… Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καθημερινότητα του πολίτη, η ανάπτυξη και τα έργα που θα πραγματοποιήσουν από την θέση που υπηρετούν.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι φιλόδοξοι, υπερόπτες, αλαζόνες και δεν σκέφτονται το προσωπικό τους όφελος με την προσωπική τους προβολή να είναι το Άλφα και το Ωμέγα.

Σας ευχαριστούμε που σας ψηφίσαμε και μας εκπροσωπείτε επάξια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή