“Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε” Reviewed by Momizat on . "Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε"δήλωσαν οι 10 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες ΜΕΘ που σπεύδουν εθελουσίως να συνδράμουν στις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ στη "Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε"δήλωσαν οι 10 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες ΜΕΘ που σπεύδουν εθελουσίως να συνδράμουν στις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ στη Rating: 0

“Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε”

“Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε”

“Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε”δήλωσαν οι 10 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες ΜΕΘ που σπεύδουν εθελουσίως να συνδράμουν στις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ στην Θεσσαλονίκη, αναχωρώντας από την Κρήτη σήμερα το πρωί.

Ο κ. Κικίλιας υποκλίθηκε σήμερα στην Βασιλική, στην Ολυμπία, στην Ευαγγελία, στην Άρτεμις, στην Κατερίνα, στην Μαλαματή, στην Ευφροσύνη, στην Ανθή, στην Χρυσούλα και στην Πηνελόπη.

Αναρωτιέμαι γιατί αυτή η υπόκλιση είναι πάντα πιο εύκολη από την έγκαιρη λήψη μέτρων, την κατάλληλη προετοιμασία και την συνολική οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας με έμψυχο δυναμικό και κατάλληλο κτιριακό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό;

“Ποιον δυσκόλεψαν ποτέ οι άνθρωποι της προσφοράς;”, θα μου πείτε. Αυτές οι γυναίκες το ίδιο θα έκαναν και τακτικά και εκτάκτως. Και αυτό δεν θα σας πιστωθεί ποτέ κ. Υπουργέ.

Συναδέλφισσες σας ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή