Ζευγάρι γυμνό έκανε σεξ εν κινήσει στα Τέμπη! – Καταδίωξη από περιπολικό Reviewed by Momizat on . Απίστευτο περιστατικό άνευ προηγουμένου την Κυριακή το απόγευμα, πικάντικο και πολύ επικίνδυνο συνάμα, το οποίο άφησε άναυδους τους αστυνομικούς στων οποίων την Απίστευτο περιστατικό άνευ προηγουμένου την Κυριακή το απόγευμα, πικάντικο και πολύ επικίνδυνο συνάμα, το οποίο άφησε άναυδους τους αστυνομικούς στων οποίων την Rating: 0

Ζευγάρι γυμνό έκανε σεξ εν κινήσει στα Τέμπη! – Καταδίωξη από περιπολικό

Ζευγάρι γυμνό έκανε σεξ εν κινήσει στα Τέμπη! – Καταδίωξη από περιπολικό

Απίστευτο περιστατικό άνευ προηγουμένου την Κυριακή το απόγευμα, πικάντικο και πολύ επικίνδυνο συνάμα, το οποίο άφησε άναυδους τους

αστυνομικούς στων οποίων την αντίληψη έπεσε πριν λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έξι περίπου το απόγευμα της Κυριακής και ενώ περιπολικό διέσχιζε την εθνική οδό στην Κοιλάδα των Τεμπών στο ρεύμα προς Κατερίνη, οι αστυνομικοί που ήταν εντός του οχήματος, είδαν κάτι για το οποίο δεν πίστευαν πραγματικά στα μάτια τους. Στο απέναντι ρεύμα αυτό προς Λάρισα, πέρασε από μπροστά τους αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ολόγυμνο, με τον άνδρα να οδηγεί και την γυναίκα να βρίσκεται όχι στην θέση του συνοδηγού αλλά στην αγκαλιά του οδηγού προβαίνοντας στα ακατονόμαστα …εν κινήσει.

Κοινώς το ζευγάρι έκανε σεξ σε αυτή την στάση και εν κινήσει σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης του Στομίου.

Άμεσα το περιπολικό άλλαξε πορεία και άρχισε να καταδιώκει το εν λόγω αυτοκίνητο και μάλιστα για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να το ακινητοποιήσει.

Ακόμη δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι αστυνομικοί…

Press-A-.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή