Ηγέτης Αλ Κάιντα: Θέλω και άλλη 11η Σεπτεμβρίου! Reviewed by Momizat on . Ο Αιμάν Α Ζαουάχρι ο περίφημος ηγέτης της al-Qaeda εμφανίστηκε στους ακολούθους του με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Αλ Ζαουάχρι, τους κάλεσε να κά Ο Αιμάν Α Ζαουάχρι ο περίφημος ηγέτης της al-Qaeda εμφανίστηκε στους ακολούθους του με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Αλ Ζαουάχρι, τους κάλεσε να κά Rating: 0

Ηγέτης Αλ Κάιντα: Θέλω και άλλη 11η Σεπτεμβρίου!

Ηγέτης Αλ Κάιντα: Θέλω και άλλη 11η Σεπτεμβρίου!

Ο Αιμάν Α Ζαουάχρι ο περίφημος ηγέτης της al-Qaeda εμφανίστηκε στους ακολούθους του με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Αλ Ζαουάχρι, τους κάλεσε να κάνουν και άλλες επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ.

Είπε ακόμα ότι όλοι οι μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο πρέπει να κηρύξουν τον πό,ενο στις ΗΠΑ που είναι ο θρησκευτικός εχθρός του Ισλάμ. Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα 30 λεπτών ο Ζαουάχρι είπε ότι οι επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ δικαιολογούνται μετά την απόφαση του Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Το μήνυμα του Αλ Ζαουάχρι στους φανατικούς οπαδούς του σε όλο τον κόσμο δημοσιοποιήθηκε 17 χρόνια μετά την αιματηρή επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή