Ηλίας Τσιαούσης : είμαι ένας απλός στρατιώτης Reviewed by Momizat on . Ο αγώνας για την τελική νίκη της ΝΔ συνεχίζεται. Δεν σταματώ ακόμη και στα δύσκολα, δηλώνοντας παρών, ως ένας απλός στρατιώτης - όπως τόσα χρόνια άλλωστε - της Ο αγώνας για την τελική νίκη της ΝΔ συνεχίζεται. Δεν σταματώ ακόμη και στα δύσκολα, δηλώνοντας παρών, ως ένας απλός στρατιώτης - όπως τόσα χρόνια άλλωστε - της Rating: 0

Ηλίας Τσιαούσης : είμαι ένας απλός στρατιώτης

Ηλίας Τσιαούσης : είμαι ένας απλός στρατιώτης

Ο αγώνας για την τελική νίκη της ΝΔ συνεχίζεται. Δεν σταματώ ακόμη και στα δύσκολα, δηλώνοντας παρών, ως ένας απλός στρατιώτης – όπως τόσα χρόνια άλλωστε – της παράταξης αυτής στην οποία πιστεύω βαθιά. Στη διαδρομή μου αυτή αγωνίστηκα με εντιμότητα, θάρρος και ειλικρίνεια να στηρίξω και να πραγματώσω τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο. Και από εδώ και πέρα, θα κάνω ό,τι μπορώ, από οποιοδήποτε μετερίζι , ώστε να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένας αυτοδύναμος Πρωθυπουργός, σε μία αυτοδύναμη Ελλάδα. Σ ´αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και στην οικογένειά μου για την υπομονή, την κατανόηση και τη στήριξή της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή