Η ΄Ενωση Συντακτών για τις καταγγελίες Πολυμερόπουλου Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με αφορμή καταγγελίες που διατύπωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με αφορμή καταγγελίες που διατύπωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Rating: 0

Η ΄Ενωση Συντακτών για τις καταγγελίες Πολυμερόπουλου

Η ΄Ενωση Συντακτών για τις καταγγελίες Πολυμερόπουλου

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με αφορμή καταγγελίες που διατύπωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Αλέξανδρος Πολυμερόπουλος και στις οποίες έκανε λόγο για χρηματισμό κάποιων «δημοσιογράφων» που εργάζονται σε ιστοσελίδες έχει να επισημάνει τα εξής:
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συν-τακτών τους οποίους να αφορούν αυτές οι καταγγελίες.
Αν ωστόσο υπάρχει η οποιαδήποτε υπόνοια ή αμφιβολία περί του αντιθέτου, περιμένουμε από τον αντιδήμαρχο να μας ενημερώσει άμεσα, δίνοντας μας τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Ωστόσο τελείως καλοπροαίρετα θα επισημάνουμε στον κ. Αντιδήμαρχο ότι οι γενικόλογες αναφορές περί χρηματισμού δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες. Ο κ. Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν έχει στοιχεία για κάποιο μέλος μας, οφείλει αν δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσει, να τα καταθέσει στα αρμόδια όργανα και φυσικά στην Ένωση Συντακτών.
Υ.Γ.: Τι θα έλεγε άραγε ο κ. Αντιδήμαρχος αν επαγγελματίας δημοσιογράφος εκτόξευε αντίστοιχη λάσπη λέγοντας γενικά και αόριστα για μια ομάδα αιρετών πως χρηματίζονται; Αν κάποιος αιρετός δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αυτό χαρακτηρίζει το σώμα των αιρε-τών;

Το Δ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή