Η Έφη Μπλατζώνη ετοιμάζεται για περιοδείες στο Δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on . Ήδη ένα χρόνο στα έδρανα της αντιπολίτευσης έχει δώσει άλλο νόημα στις συνεδριάσεις,τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στα Δημοτικά συμβούλια. Πάντα με επιχε Ήδη ένα χρόνο στα έδρανα της αντιπολίτευσης έχει δώσει άλλο νόημα στις συνεδριάσεις,τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στα Δημοτικά συμβούλια. Πάντα με επιχε Rating: 0

Η Έφη Μπλατζώνη ετοιμάζεται για περιοδείες στο Δήμο Πύλης

Η Έφη Μπλατζώνη ετοιμάζεται για περιοδείες στο Δήμο Πύλης

Ήδη ένα χρόνο στα έδρανα της αντιπολίτευσης έχει δώσει άλλο νόημα στις συνεδριάσεις,τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στα Δημοτικά συμβούλια.

Πάντα με επιχειρήματα, γνώση και καλόπιστη κριτική. Με επίμονη προετοιμασία προσέρχεται με γεμάτη τη φαρέτρα των αιτιολογήσεων σε κάθε θέμα.

Ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού, που οι συνεδριάσεις γίνονται : δια περιφοράς, η στοχοπροσύλωσή της δεν κάμφθηκε.

Με διαρκή και γόνιμη επαφή με τους δημότες μεταφέρει τα θέματα και τους προβληματισμούς στην κεντρική δημοτική σκηνή. Με την πορεία της σε όλες τις περιοχές του Δήμου θα αναδειχθούν φλέγοντα και χρονίζοντα προβλήματα.

Τόσο η καθημερινότητα όσο και η ανάπτυξη χρειάζονται την προσοχή μας. Καλεί τους δημότες να ενεργοποιηθούν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Θα έχει αυτούς οδηγό και πυξίδα της. Τίποτα δεν χαρίζεται! Όλα κατακτιώνται με αγώνα και καλή διάθεση!

Σχόλια (4)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή