Η απάντηση του νοσοκομείου Βόλου για τις σορούς εκτός ψυγείου Reviewed by Momizat on . Σοκάρουν οι εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου με σορούς σε σάκους εκτός ψυγείου. Οι φωτογραφίες κάνουν γύρο του διαδικτύου, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωση εξέδ Σοκάρουν οι εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου με σορούς σε σάκους εκτός ψυγείου. Οι φωτογραφίες κάνουν γύρο του διαδικτύου, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωση εξέδ Rating: 0

Η απάντηση του νοσοκομείου Βόλου για τις σορούς εκτός ψυγείου

Η απάντηση του νοσοκομείου Βόλου για τις σορούς εκτός ψυγείου

Σοκάρουν οι εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου με σορούς σε σάκους εκτός ψυγείου. Οι φωτογραφίες κάνουν γύρο του διαδικτύου, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωση εξέδωσε το γενικό νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο”. Όπως επισημαίνεται, από λειτουργίας του, διαθέτει έξι ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους με συνθήκες διατήρησης-φύλαξης σορών. “Ως συνέχεια του νεκροτομείου υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σοροί σε περίπτωση που ο αριθμός τους υπερβαίνει τον αριθμό των θαλάμων σε θερμοκρασία χαμηλής ψύξης” σημειώνει.

“Από χθες 19-11-2020 είχαμε έντεκα θανάτους συμπολιτών μας και μέχρι την παρούσα στιγμή αυξήθηκαν σε 16. Από χθες παρελήφθησαν οι οκτώ σοροί προς ταφή και αναμένεται η παραλαβή των υπολοίπων σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ διαδικασίες και με σεβασμό στα νεκρά σώματα και στις οικογένειες των άτυχων συμπολιτών μας.

Επισημαίνεται ότι ο χώρος του νεκροτομείου κατόπιν αυτοψίας του ιδίου του Διοικητή του Νοσοκομείου είναι κλειδωμένος και πρόσβαση σ’ αυτό έχει μόνο η νεκροτόμος του Νοσοκομείου κατά το πρωινό ωράριο και οι τραυματιοφορείς κατά το υπόλοιπο 24ωρο μετά από κλήση της εφημερεύουσας του γραφείου διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Επιπροσθέτως από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες συνεργασίας με το Δήμο Βόλου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προκειμένου οι σoροί των αρνητικών σε covid -19 συμπολιτών μας να φιλοξενούνται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου” καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή