Η απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού Reviewed by Momizat on . Ο Βορίδης ζήτησε να μετατραπεί το μουσείο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, σε μουσείο μνήμης τη γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ως απάντηση στον Ερντογάν που έκανε Ο Βορίδης ζήτησε να μετατραπεί το μουσείο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, σε μουσείο μνήμης τη γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ως απάντηση στον Ερντογάν που έκανε Rating: 0

Η απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού

Η απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού

Ο Βορίδης ζήτησε να μετατραπεί το μουσείο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, σε μουσείο μνήμης τη γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ως απάντηση στον Ερντογάν που έκανε την Αγιά Σοφιά τζαμί.

Δείτε τώρα την απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού.Ο Ερντογάν κάνει τζαμί την Αγιά Σοφιά, για εσωτερικούς κυρίως λόγους, σηματοδοτώντας τη ρήξη με την εκκοσμίκευση του τουρκικού κράτους και της κοινωνίας που επέβαλε ο Κεμάλ.

Και μεις για να τον πικάρουμε, θα καταργήσουμε το μουσείο του Κεμάλ που ήταν εκείνος που έκανε την Αγιά Σοφιά μουσείο, από τζαμί που ήταν για 500 περίπου χρόνια.

Θαυμάσια πρόταση, έτσι η Ελλάδα θα στείλει πακέτο στον Ερντογάν τους κεμαλικούς και τους κοσμικούς της Τουρκίας, τους οποίους στοχεύει η κίνησή του και θα ενώσει όλους τους Τούρκους απέναντί της.

Μιλάμε για στρατηγική σκέψη, όχι κουραφέξαλα!Δ.T.

Σχόλια (3)

 • Αγγελος Ζορμπάς

  Δηλαδή μέχρι τώρα οι Κεμαλικοί ήταν με τους Ελληνες κόντρα στον Ερντογάν;Τρομερό μυαλό αυτός ο Δ.Τ.Γιατί δεν βάζει το όνομά του να τον θαυμάσουμε;Προφανώς πρόκειται για Εθνομηδενιστή και θεωρεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Εθνικιστές.Αλλά αυτός ο χαρακτηρισμός από κάτι τέτοιους σαν αυτόν είναι τίτλος τιμής.

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Σιγά το σχέδιο του Βορίδη…Την ημέρα που θα πάνε να λειτουργήσουν την Αγία Σοφία ως τζαμί,θα στείλουμε ένα F-16 να την ισοπεδώσει και τέρμα το ζήτημα.Ωχού αδερφέ…
  Υ.Γ.Μέχρι να συνέλθουν τα μεμέτια θα ορμήσουμε και θα καταλάβουμε την Πόλιν.Στο πρώτο τάνκ ο …Σπυρίδων-Άδωνις.
  Το ζήτημα είναι,εάν πανικοβληθούν οι Τούρκοι και φύγουν όλοι από εκεί,τι θα κάνουμε με τα διαμερίσματα για άλλα 10 εκατομμύρια που θα περισσεύουν..

  Απάντηση
 • Χοντρούλης

  Ο θρησκευτικός φανατισμός και ο εθνικισμός είτε είναι των μουσουλμάνων Τούρκων, είτε των χριστιανών Ελλήνων ή οποιουδήποτε άλλου δόγματος και έθνους είναι το ίδιο επικίνδυνος και δολοφονικός. Θα πει κάποιος “Μα ο Ερντογάν είναι αυτός που προκαλεί”. Όλο αυτό το στημένο παιχνίδι με προτάγματα την πίστη, τις θρησκείες και τα έθνη, όπως και ο ρατσισμός, είναι για να κρυφτεί το πραγματικό πρόβλημα, το ταξικο. Η ταξική εκμετάλλευση είναι η πηγή όλων των δεινών. Εξάλλου κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες κάνουν στο Αιγαίο. Συνέταιροι είναι η ελληνική αστική τάξη, με την τουρκική και αφήνουν τους λαούς και των δύο χωρών, στην εκμετάλλευση και στην εξαθλίωση, και το πιο φρικτό από όλα είναι ότι βάζουν τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα να σκοτωθούν για τα μεγάλα συμφέροντα τους.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή