"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Η απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βορίδης ζήτησε να μετατραπεί το μουσείο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, σε μουσείο μνήμης τη γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ως απάντηση στον Ερντογάν που έκανε την Αγιά Σοφιά τζαμί.

Δείτε τώρα την απύθμενη ανοησία του ελληνικού εθνικισμού.Ο Ερντογάν κάνει τζαμί την Αγιά Σοφιά, για εσωτερικούς κυρίως λόγους, σηματοδοτώντας τη ρήξη με την εκκοσμίκευση του τουρκικού κράτους και της κοινωνίας που επέβαλε ο Κεμάλ.

Και μεις για να τον πικάρουμε, θα καταργήσουμε το μουσείο του Κεμάλ που ήταν εκείνος που έκανε την Αγιά Σοφιά μουσείο, από τζαμί που ήταν για 500 περίπου χρόνια.


Θαυμάσια πρόταση, έτσι η Ελλάδα θα στείλει πακέτο στον Ερντογάν τους κεμαλικούς και τους κοσμικούς της Τουρκίας, τους οποίους στοχεύει η κίνησή του και θα ενώσει όλους τους Τούρκους απέναντί της.

Μιλάμε για στρατηγική σκέψη, όχι κουραφέξαλα!Δ.T.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή μέχρι τώρα οι Κεμαλικοί ήταν με τους Ελληνες κόντρα στον Ερντογάν;Τρομερό μυαλό αυτός ο Δ.Τ.Γιατί δεν βάζει το όνομά του να τον θαυμάσουμε;Προφανώς πρόκειται για Εθνομηδενιστή και θεωρεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Εθνικιστές.Αλλά αυτός ο χαρακτηρισμός από κάτι τέτοιους σαν αυτόν είναι τίτλος τιμής.

  2. Σιγά το σχέδιο του Βορίδη…Την ημέρα που θα πάνε να λειτουργήσουν την Αγία Σοφία ως τζαμί,θα στείλουμε ένα F-16 να την ισοπεδώσει και τέρμα το ζήτημα.Ωχού αδερφέ…
    Υ.Γ.Μέχρι να συνέλθουν τα μεμέτια θα ορμήσουμε και θα καταλάβουμε την Πόλιν.Στο πρώτο τάνκ ο …Σπυρίδων-Άδωνις.
    Το ζήτημα είναι,εάν πανικοβληθούν οι Τούρκοι και φύγουν όλοι από εκεί,τι θα κάνουμε με τα διαμερίσματα για άλλα 10 εκατομμύρια που θα περισσεύουν..

  3. Ο θρησκευτικός φανατισμός και ο εθνικισμός είτε είναι των μουσουλμάνων Τούρκων, είτε των χριστιανών Ελλήνων ή οποιουδήποτε άλλου δόγματος και έθνους είναι το ίδιο επικίνδυνος και δολοφονικός. Θα πει κάποιος “Μα ο Ερντογάν είναι αυτός που προκαλεί”. Όλο αυτό το στημένο παιχνίδι με προτάγματα την πίστη, τις θρησκείες και τα έθνη, όπως και ο ρατσισμός, είναι για να κρυφτεί το πραγματικό πρόβλημα, το ταξικο. Η ταξική εκμετάλλευση είναι η πηγή όλων των δεινών. Εξάλλου κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες κάνουν στο Αιγαίο. Συνέταιροι είναι η ελληνική αστική τάξη, με την τουρκική και αφήνουν τους λαούς και των δύο χωρών, στην εκμετάλλευση και στην εξαθλίωση, και το πιο φρικτό από όλα είναι ότι βάζουν τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα να σκοτωθούν για τα μεγάλα συμφέροντα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης