Η “Αρωγή” στα Τρίκαλα έμεινε …Ορφανή ! Reviewed by Momizat on . Αγαπημένη μου Ελένη ...Είμαι συντετριμμένη ...έφυγες από κοντά μας την ώρα που ετοιμάζαμε τα σχέδιά μας για μια πανελλήνια πρωτοβουλία στήριξης των ΑμεΑ , για τ Αγαπημένη μου Ελένη ...Είμαι συντετριμμένη ...έφυγες από κοντά μας την ώρα που ετοιμάζαμε τα σχέδιά μας για μια πανελλήνια πρωτοβουλία στήριξης των ΑμεΑ , για τ Rating: 0

Η “Αρωγή” στα Τρίκαλα έμεινε …Ορφανή !

Η “Αρωγή” στα Τρίκαλα έμεινε …Ορφανή !

Αγαπημένη μου Ελένη …
Είμαι συντετριμμένη …έφυγες από κοντά μας την ώρα που ετοιμάζαμε τα σχέδιά μας για μια πανελλήνια πρωτοβουλία στήριξης των ΑμεΑ , για την προσβασιμότητα , για το Δικαίωμα στην Υγεία .
Υπήρξες πάντα Αρωγός και Μαχήτρια Ζωής, μπροστάρισα στους αγώνες για το δικαίωμα στην ισονομία, την αξιοκρατία , την προσβασιμότητα των ΑμεΑ.
Με αγκάλιασες με αγάπη σε όλες τις δράσεις του ΘΕΛΩ, του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης, της Νεοσύστατης Ακαδημίας μας.
Ήσουν πάντα έτοιμη να συζητήσουμε νέα σχέδια ,νέες δράσεις , νέες πρωτοβουλίες , να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για όλους τους συνανθρώπους σου με προβλήματα, με αναπηρία που είχαν ανάγκη από βοήθεια και θεσμική υποστήριξη .
Ελένη μου νιώθω οδύνη για το ότι φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας αλλά θα μείνει άσβεστη η μνήμη της προσφοράς και της συμπόρευσης μας .

Καλό σου ταξίδι …Ας είναι ελαφρύ το Τρικαλινό χώμα που θα σε σκεπάσει …
Θερμά Συλλυπητήρια σε όλη την Οικογένεια και τους συνεργάτες σου .

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Κορίνα Λιούτα και την Ελενη Ελενη Καιμα, άτομα στέκονται

Κορίνα Λιούτα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή