Η ατομική ευθύνη αθροίζεται σε συλλογικό πλεονέκτημα Reviewed by Momizat on . Με 67 ασθενείς να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τα πράγματα με την πανδημία εξελίσσονται ανησυχητικά και δείχνουν ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας καθώς δεν έχει Με 67 ασθενείς να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τα πράγματα με την πανδημία εξελίσσονται ανησυχητικά και δείχνουν ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας καθώς δεν έχει Rating: 0

Η ατομική ευθύνη αθροίζεται σε συλλογικό πλεονέκτημα

Η ατομική ευθύνη αθροίζεται σε συλλογικό πλεονέκτημα

Με 67 ασθενείς να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τα πράγματα με την πανδημία εξελίσσονται ανησυχητικά και δείχνουν ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας καθώς δεν έχει χαλάσει ακόμα ο καιρός.

Δεν είναι δυνατόν ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης να υπερηφανεύεται για το αυτονόητο όπως είναι η εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Είναι γνωστό πως στην Ιταλία και τη Γαλλία στέλνουν ταχυδρομικά εδώ και μήνες δωρεάν υφασμάτινες μάσκες σε κάθε πολίτη.

Μετά την αποκλιμάκωση των μέτρων πολλοί θεώρησαν ότι ξεμπερδέψαμε με τον ιό. Ο ιός δεν εξαφανίστηκε και οι επιπτώσεις του είναι ακόμη σημαντικές.

Επιβάλλεται να ακούσουμε με προσοχή τους επιστήμονες και να τηρήσουμε τα αναγκαία μέτρα.

Έχουν περάσει επτά μήνες από την έξαρση της πανδημίας και σε αυτό το διάστημα θα έπρεπε να είχε εκπονηθεί ένα λεπτομερές πλάνο βασισμένο στα επιστημονικά δεδομένα που έχουν προκύψει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή