"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Η δημοτική αρχή στοχεύει στην υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με δεδομένη τη θέληση της δημοτικής να βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, εκμεταλλευόμενη στο, ει δυνατόν, έπακρο, τα οφέλη για τους πολίτες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, προγραμματισμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Τη συγκάλεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχο2 Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χρυσ. Κυρίτσης και μετείχαν σε αυτή, τρία στελέχη της e trikala Α.Ε.: οι κ. Κ. Λιάτου και Χρ. Καραμπέρη, και ο κ. Θ. Μπαλλής.

Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τριπλό:

  1. Εκτενής και εμπεριστατωμένη συζήτηση για τη μέχρι τώρα πορεία των υλοποιούμενων προγραμμάτων, σε συνδυασμό με την εξέταση των νέων προοπτικών που εμφανίζει η επόμενη Προγραμματική Περίοδος (ΣΕΣ). Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε, όχι μόνο η απορροφητικότητα, αλλά και οι δυνατότητες επέκτασης των δράσεων της etrikala σε νέους τομείς, ιδίως σε όσους σχετίζονται με τις ανάγκες που δημιουργούν οι συνθήκες ζωής (Υγεία, πρόνοια, τεχνολογία κ.α.)
  2. Ειδική συζήτηση για το πρόγραμμα Cities for You, Cities for Europe (CT4EU), το οποίο ολοκληρώνεται. Αυτό σημαίνει, ότι η αποκτηθείσα εμπειρία για την ενδυνάμωση των σχέσεων αιρετών – πολιτών, θα πρέπει να αποκρυσταλλωθεί και να εκφραστεί, μετά από την πραγματοποίηση του τελικού συνεδρίου. Επειδή πλήθος αυτών των δραστηριοτήτων αφορούν στη Νεολαία, στη συζήτηση παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη.
  3. Ειδική συζήτηση για το πρόγραμμα PRISSM. Πρόκειται για πρόγραμμα που αφορά σε θέματα μείωσης του κόστους και ταυτόχρονης αύξησης της ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου

Η σύσκεψη αυτή, ως αφορώσα στην ενίσχυση της προσπάθειας πρόσκτησης περισσοτέρων ωφελημάτων για τον Δήμο (δηλαδή για τους δημότες) έθεσε συγκεκριμένες βάσεις συνεργασίας. Τα αποτελέσματά της, που αφορούν σε περισσότερες δράσεις και υλοποίηση προγραμμάτων, θα ανακοινωθούν μόλις υπάρχει απτό αποτέλεσμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης