Η Εθνική πόλο «τορπίλησε» τις ΗΠΑ και πέρασε στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου Reviewed by Momizat on . Μία ημέρα μετά την πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στην 8αδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νότιο Κορέα ακολούθησε στα προημιτελικά και το αντίσ Μία ημέρα μετά την πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στην 8αδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νότιο Κορέα ακολούθησε στα προημιτελικά και το αντίσ Rating: 0

Η Εθνική πόλο «τορπίλησε» τις ΗΠΑ και πέρασε στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου

Η Εθνική πόλο «τορπίλησε» τις ΗΠΑ και πέρασε στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου

Μία ημέρα μετά την πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στην 8αδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νότιο Κορέα ακολούθησε στα προημιτελικά και το αντίστοιχο συγκρότημα των γυναικών.

Η ελληνική ομάδα κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση της στο τουρνουά και μετά το ατυχές 9-3 από την Σερβία, νίκησε τις ΗΠΑ 11-9 και προκρίθηκε για 4η συνεχή φορά και 10η στην ιστορία της μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Με την Ιταλία την Τρίτη

Το εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου για την είσοδο της στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τρίτη (23/7, 12.30). Η Ιταλία είναι μια παραδοσιακή υπερδύναμη του πόλο με 3 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και ένα χάλκινο στα παγκόσμια πρωταθλήματα ενώ το 2017 ήταν στην 4η θέση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή