Η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων Reviewed by Momizat on . Εύβοια 2020... Η Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων, της εν γένει παρα Εύβοια 2020... Η Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων, της εν γένει παρα Rating: 0

Η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων

Η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων

Εύβοια 2020… Η Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, η Ελλάδα της μίζας, των κακοτεχνιών, των ημετέρων, της προχειρότητας, των εθνικών εργολάβων, της εν γένει παρασιτικής ολιγαρχίας και των προσωπικών και κομματικών ρουσφετιών.
Και η μαύρη κωμωδία της πολιτικής αφυδάτωσης συνεχίζεται, αφού πρώτα σε έπεισαν ότι εσύ έφταιξες που πτωχεύσαμε. Μετά σε έπεισαν ότι “μαζί τα φάγαμε”. Έπειτα σε έπεισαν ότι υπάρχουν νόμιμες ΄΄offshore΄΄. Στη συνέχεια σε έπεισαν πως η μόνη λύση είναι να πεινάσεις για να αναπτυχθείς! Μετά σε έπεισαν ότι αν τους ξαναψηφίσεις θα σε σώσουν και θα δημιουργήσουν “καλύτερες μέρες” σε μια χώρα που αποδομήθηκε και λεηλατήθηκε από συγκεκριμένη πολιτική λειτουργία με συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα.
Τώρα που “ήρθαν” προσπαθούν με φιέστες και επικοινωνιακούς σαλτιμπαγκισμούς να αλλοιώσουν την οικτρή πραγματικότητα της χώρας και των ανθρώπων της.

Θανάσης Μπουλογεώργος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή