Η εξαιρετική περίπτωση του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη Reviewed by Momizat on . Ως "μια εξαιρετική περίπτωση" περιγράφουν , οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις , το πέρασμα του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρ Ως "μια εξαιρετική περίπτωση" περιγράφουν , οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις , το πέρασμα του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρ Rating: 0

Η εξαιρετική περίπτωση του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη

Η εξαιρετική περίπτωση του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη

Ως «μια εξαιρετική περίπτωση» περιγράφουν , οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις , το πέρασμα του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικαλων. Άνθρωπος με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα , ήθος και εντιμότητα , αφήνει βαριά παρακαταθήκη στη διάδοχο του κ. Ντίνα Δήμα. Λειτούργησε αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τερτίπια, είχε πολυσχιδή δραστηριότητα και αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική αμοιβή .  

Σχόλια (1)

  • Ματίνα Κούκια

    Οι εξαιρετικές και ιδιαίτερες περιπτώσεις ανθρώπων ποτέ δεν θα αναδειχθούν.
    Το ήθος, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια είναι αξίες ξεχασμένες απο τη καθημερινή πραγματικότητα και όποιος τολμά να φρεσκάρει την αξιακή μας μνήμη, περιθωριοποιείται, καταστέλλεται απαξιώνεται και χαρακτηρίζεται πολίτης που χαλάει τη σούπα και τη πιάτσα των ευέλικτων VIP κατεργάρηδων.
    Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Παναγιώτη Ραχιώτη που όχι μόνο τίμησε τη θέση που του ανατέθηκε αλλά την υπηρέτησε μέχρι τέλος με ήθος, ανιδιοτέλεια και σεβασμό.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή