Η ιστορία γράφτηκε από ανήσυχους ανθρώπους – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Δυστυχώς κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με την οικονομία. Διαπιστώνω πως οι δράσεις, τα μέτρα και τα σχέδια έχουν μείνει στάσιμα σε εκείνα που αποφασίστηκαν υπό έ Δυστυχώς κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με την οικονομία. Διαπιστώνω πως οι δράσεις, τα μέτρα και τα σχέδια έχουν μείνει στάσιμα σε εκείνα που αποφασίστηκαν υπό έ Rating: 0

Η ιστορία γράφτηκε από ανήσυχους ανθρώπους – του Κώστα Κωστούλα

Η ιστορία γράφτηκε από ανήσυχους ανθρώπους – του Κώστα Κωστούλα

Δυστυχώς κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με την οικονομία. Διαπιστώνω πως οι δράσεις, τα μέτρα και τα σχέδια έχουν μείνει στάσιμα σε εκείνα που αποφασίστηκαν υπό έκτακτες συνθήκες τον καιρό της καραντίνας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ζούμε την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 70 ετών, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών η ύφεση της Ελληνικής οικονομίας θα φτάσει το 16% το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Πρόσφατη έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αποκαλύπτει ότι 1 στις 3 επιχειρήσεις είναι έτοιμες να βάλουν λουκέτο.

Δεν έχει δρομολογηθεί κανένα σχέδιο κοινωνικής προστασίας για τα δύσκολα που είναι μπροστά. Δεν έχουν ανακοινωθεί πρωτοβουλίες για την ανάσχεση της ανεργίας που επιστρέφει σε δυσθεώρητα ύψη.

Αισθάνομαι πως περιμένουμε να κοπάσει η καταιγίδα και μετά να μαζέψουμε τις λάσπες και να μετρήσουμε τις καταστροφές και τις πληγές μας.

Η κατάσταση είναι τραγική στις νησιωτικές περιοχές. Οι περισσότεροι που δουλεύουν στα ξενοδοχεία και την εστίαση ζουν όλο τον χρόνο από τα χρήματα που βγάζουν σε τέσσερις μήνες.

Οι συνθήκες θα παραμείνουν δύσκολες για τουλάχιστον ένα χρόνο στην καλύτερη περίπτωση.

Χρειάζεται να καταλάβουμε πως η ιστορία γράφτηκε από ανήσυχους ανθρώπους που το βόλεμα ήταν άγνωστη λέξη γι’ αυτούς.

Είμαστε ακόμα στην αρχή. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή