"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου “ΤΡΙΚΚΗ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στηρίζει ολόθερμα τον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων “ΤΡΙΚΚΗ” και καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις των τοπικών κινημάτων και τον κόσμο της εργασίας, σε ενεργό υποστήριξη των εργαζομένων.
Η πάλη ενάντια στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την εξαφάνιση και του παραμικρού ίχνους εργατικού δικαιώματος στις μέρες μας, είναι πάλη του κάθε εργαζόμενου ανθρώπου που αισθάνεται την εργοδοτική τρομοκρατία κι ασυδοσία, του κάθε υποαπασχολούμενου που βιώνει την εργασιακή ανασφάλεια, του κάθε ανέργου που ψάχνει να βρει δουλειά, του κάθε ανθρώπου που αγωνιά για τη ζωή του, για τις ζωές και το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών του.
Δεν είναι κάτι που δε μας αφορά η μάχη των εργαζομένων στο εργοστάσιο γάλακτος, δεν είναι κάτι που αφορά κάποιους άλλους, κάτι που αφορά έναν άλλον κόσμο πέρα από το δικό μας.
Αφορά άμεσα και επιτακτικά τις δικές μας ζωές, το δικό μας παρόν και μέλλον!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
Η ταξική αλληλεγγύη πρέπει να αποτελέσει ασπίδα προστασίας στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και η μαζική στήριξη και κινητοποίηση τον πολιορκητικό κριό για να σπάσουμε επιτέλους το τείχος της σιωπής και του φόβου στην τρικαλινή κοινωνία!
Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στη σύσκεψη της Δευτέρας 12 Οκτώβρη για το ασφαλιστικό, ως πρώτο θέμα θα θέσει την διοργάνωση μαζικού συλλαλητηρίου υπέρ των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων “ΤΡΙΚΚΗ”.
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
10.1.0.2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης