Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο Reviewed by Momizat on . Ο ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διοργανώνει στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Για το σημαντ Ο ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διοργανώνει στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Για το σημαντ Rating: 0

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο

Ο ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διοργανώνει στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός δόθηκε σήμερα  το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές.

Οι ομιλητές κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά αυτή την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ – όπως υποστήριξαν-  αναμένεται οι αθλήτριες και οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους και ο υψηλός συναγωνισμός να φέρει καλές επιδόσεις και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Τρικάλων Δημήτρης Χαχάμης  απηύθυνε «πρόσκληση στους φίλους του στίβου, αλλά και όλους τους φιλάθλους. Ο στίβος – όπως είπε – έχει μεγάλες επιτυχίες και οι αθλητές μας δικαιούνται την παρουσία του κόσμου και το χειροκρότημα όλων».

Στη συνέντευξη παρέστησαν στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Τρικκαίων , Μέλη του ΔΣ του ΓΣΤ και προπονητές .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή