"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Η μεγαλύτερη πανκ επανένωση έγινε στα Τρίκαλα – και ήταν πολύ πανκ…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο πανκ πάρτι, η μεγαλύτερη επανένωση θρυλικών συγκροτημάτων, έγινε τη Μ. Πέμπτη του Πάσχα του 2015 στα Τρίκαλα.
Και ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.
Είχε τη μαγεία των συγκροτημάτων που ανανέωσαν – ή μάλλον, του έδωσαν χαρακτήρα – το πανκ στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και εντεύθεν. Είχε κέφι. Πολύ κέφι. Περισσότερο από πολύ κέφι. Είχε φωνές που ακολουθούσαν ΟΛΑ τα τραγούδια. Είχε ένα μανιασμένα διψασμένο πλήθος που ήθελε εναγωνίως να διασκεδάσει. Πολύ μελάνιασμα δηλαδή…
Και ήταν εκεί, ηλικίες που τις περίμενες, αλλά δεν ήσουν σίγουρος ότι θα έρχονταν. Οι 50ρηδες, οι 40ρηδες και οι 20ρηδες. Ολοι κουνούσαν το σώμα στον ρυθμό ενός ανεξέλεγκτα ξέφρενου πανκ ρυθμού από τα μεγάλ, ιστορικά, σχεδόν θρυλικά πια, συγκροτήματα. Γκούλαγκ, Γκρόβερ, Εκτός Ελέγχου, μαζί με τους Clerks’ Conspiracy τραγούδησαν στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία», στα Τρίκαλα. Και είχαν έρθει θαυμαστές και μνήμονες και γνώστες, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Η επανένωση αυτή έγινε για πρώτη φορά, πιθανώς για τελευταία, ήταν η καλύτερη, ομορφότερη, πιο πανκ και πιο απίθανη συναυλία πανκ που υπήρξε, από πλευράς συγκροτημάτων που θεωρούνται «γερασμένα». Τόσο, που το μυαλό έφευγε και γινόταν έναν με τον ρυθμό και το πάθος. Και συνεχιζόταν ο χορός των τραγουδιών και η απίστευτη ενέργεια όλων. Ανεξαιρέτως. Για ώρες.
Χάσατε.

Θανάσης Μιχαλάκης
ΥΓ.: Δεν γινόταν να έχουμε καλύτερες φωτό. Καταλαβαίνετε…
punk1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης