Η μιντιακή παραπληροφόρηση στο νομό Τρικάλων και η παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη της αντιπολίτευσης Reviewed by Momizat on . Είναι αλήθεια ότι στο Νομό Τρικάλων υπάρχει μία άνευ προηγουμένου μιντιακή παραπληροφόρηση ενώ την ίδια ώρα οι αντιπολιτεύσεις αρκούνται μόνο σε σποραδικές και Είναι αλήθεια ότι στο Νομό Τρικάλων υπάρχει μία άνευ προηγουμένου μιντιακή παραπληροφόρηση ενώ την ίδια ώρα οι αντιπολιτεύσεις αρκούνται μόνο σε σποραδικές και Rating: 0

Η μιντιακή παραπληροφόρηση στο νομό Τρικάλων και η παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη της αντιπολίτευσης

Η μιντιακή παραπληροφόρηση στο νομό Τρικάλων και η παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη της αντιπολίτευσης

Είναι αλήθεια ότι στο Νομό Τρικάλων υπάρχει μία άνευ προηγουμένου μιντιακή παραπληροφόρηση ενώ την ίδια ώρα οι αντιπολιτεύσεις αρκούνται μόνο σε σποραδικές και αποσπασματικές αντιδράσεις.

Αν και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει, να ξεμπροστιάζει και να καταγγέλλει όπου χρειάζεται, τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα όσο και στους Δήμους το κενό αντιπολίτευσης είναι ορατό “δια γυμνού οφθαλμού”.

 Η στήριξη μιντιακών κέντρων προς τον Παπαστεργίου και τον Αγοραστό θα πρέπει να έχει απέναντι της μία πραγματική αντιπολίτευση, χωρίς συμβιβασμούς.

Η μιντιακή παραπληροφόρηση εξακολουθεί να καλύπτει τα μεγάλα κενά της πλειοψηφίας που είναι η ανυπαρξία έργων και ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς η αντιπολίτευση να μην αφήνει σε “χλωρό κλαρί” την πλειοψηφία, αντίθετα βλέπουμε να βρίσκεται σε παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη! 

Η πολιτική αφωνία των παρατάξεων δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει εκλογικά για τη μάχη των επόμενων εκλογών, αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή , δεν αποκλείεται ο Αγοραστός και ο Παπαστεργίου και οι υπόλοιποι δήμαρχοι να ζήσουν τις εκλογές από τον καναπέ του σπιτιού τους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή