Η ΣΜΥ σε αγώνες δρόμου ενάντια στον ναζισμό Reviewed by Momizat on . Το  Σάββατο 30 Μαΐου 2015 η Σχολή συμμετείχε, με 2 Αξιωματικούς και 25 Σπουδαστές, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Ελπίδας, ποτέ πια ναζισμός» (συνολι Το  Σάββατο 30 Μαΐου 2015 η Σχολή συμμετείχε, με 2 Αξιωματικούς και 25 Σπουδαστές, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Ελπίδας, ποτέ πια ναζισμός» (συνολι Rating: 0

Η ΣΜΥ σε αγώνες δρόμου ενάντια στον ναζισμό

Η ΣΜΥ σε αγώνες δρόμου ενάντια στον ναζισμό

Το  Σάββατο 30 Μαΐου 2015 η Σχολή συμμετείχε, με 2 Αξιωματικούς και 25 Σπουδαστές, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Ελπίδας, ποτέ πια ναζισμός» (συνολικής απόστασης 5,5 χλμ) με εκκίνηση και τερματισμό την είσοδο της Ακρόπολης. Ο αγώνας διοργανώθηκε, από το ΥΕΘΑ και το Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της επετείου υποστολής της ναζιστικής σημαίας από τον νυν Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Γλέζο και τον εκλιπόντα Απόστολο Σάντα.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 η Σχολή επίσης συμμετείχε, με 2 Αξιωματικούς και 80 Σπουδαστές, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Θυσίας Διστόμου» (συνολικής απόστασης 11,2 χλμ). Ο Αγώνας διοργανώθηκε, από το Δήμο Διστόμου και το ΥΕΘΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Επετείου του Ολοκαυτώματος της μαρτυρικής πόλης, της 10ης Ιουνίου 1944.

smy smy1 smy2 smy3 smy4

Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή