Η Τρικαλινή οικονομία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν ότι η προδιαγραφόμενη οικονομική ύφεση με μαθηματική ακρίβεια θα είναι κάτι περισσότερο από θεομηνία. Όπως παντού έτσι και στα Τρίκαλα κάθε είδους Όλα δείχνουν ότι η προδιαγραφόμενη οικονομική ύφεση με μαθηματική ακρίβεια θα είναι κάτι περισσότερο από θεομηνία. Όπως παντού έτσι και στα Τρίκαλα κάθε είδους Rating: 0

Η Τρικαλινή οικονομία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας

Η Τρικαλινή οικονομία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας

Όλα δείχνουν ότι η προδιαγραφόμενη οικονομική ύφεση με μαθηματική ακρίβεια θα είναι κάτι περισσότερο από θεομηνία.

Όπως παντού έτσι και στα Τρίκαλα κάθε είδους δομές έχουν καταρρεύσει και θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθουν στην ομαλότητα.

Άνθρωποι της Τρικαλινής αγοράς περιγράφουν με δηλώσεις τους ένα ζοφερό μέλλον ενώ τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι παρά ασπιρίνες για τον καρκίνο. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η φετινή χρονιά είναι χαμένη για τον τουρισμό , η απόγνωση του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου είναι τραγική ενώ εκατοντάδες επαγγέλματα βρίσκονται σε απόλυτη αδράνεια ακριβώς επειδή δεν έχουν κανένα πελάτη.

Οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες και ουσιαστικές για να μη βρεθούν οι επιχειρήσεις σε ένα νέο οικονομικό αδιέξοδο, πράγμα που δεν θα δούμε με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Η ανάγκη για συνεννόηση εκ μέρους των φορέων είναι επιτακτική προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή