Η “PITSOS” και οι εκλεκτοί ενός απίστευτα παρακμιακού όχλου Reviewed by Momizat on . Χθες 31 Μαρτίου, έκλεισε μια ιστορική βιομηχανία της Ελλάδας, μετά από 156 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και μένουν 200 οικογένειες στο δρόμο. Εφεξής τα π Χθες 31 Μαρτίου, έκλεισε μια ιστορική βιομηχανία της Ελλάδας, μετά από 156 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και μένουν 200 οικογένειες στο δρόμο. Εφεξής τα π Rating: 0

Η “PITSOS” και οι εκλεκτοί ενός απίστευτα παρακμιακού όχλου

Η “PITSOS” και οι εκλεκτοί ενός απίστευτα παρακμιακού όχλου

Χθες 31 Μαρτίου, έκλεισε μια ιστορική βιομηχανία της Ελλάδας, μετά από 156 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και μένουν 200 οικογένειες στο δρόμο. Εφεξής τα προιόντα με το όνομα “ΠΙΤΣΟΣ”, θα εισάγονται από τη Τουρκία.

Τη παραμονή ακριβώς αυτού του γεγονότος, στο Κοινοβούλιο εξελισσόταν μία αντιπαράθεση μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για το πιά στρατηγική άλωσης των ΜΜΕ και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, είναι πολιτικά αποδεκτή.

Η μέθοδος Παππά -Καλογρίτσα, που αποτελεί ουσιαστικά αντιγραφή της περίπτωσης Κοσκωτά- ΠΑΣΟΚ το 1989, ή η καθολική εξαγορά των ΜΜΕ με χρήματα των φορολουγουμένων, που πρεσβεύει και εφαρμόζει η σημερινή Κυβέρνηση;

Την ίδια στιγμή συντελείται η οικονομική υποβάθμιση κι αποβιομηχάνιση της χώρας, με το πολιτικό σύστημα να αντιλαμβάνεται ως στρατηγική ανάπτυξης τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταικά, μαζί με την επένδυση του Ελληνικού που έτσι κι αλλιώς καρκινοβατεί μία δεκαετία.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή